Kalendar događanja
Dani piva 2018

Dani piva 2018

Kako bi Pivovara Daruvar, jedan od najznačajnijih simbola grada, približila svoju paletu proizvoda potrošačima, dani 17. i 18. kolovoz 2018.g. rezervirani su za Dane piva u Daruvaru. 

Počastite svoje nepce raznim vrstama piva proizišlih iz obiteljskih receptura i mašte proizvođača na craft beer festu te uživajte u širokoj paleti specijalnih vrsta piva Pivovare Daruvar.

 


 

Dok je petak rezerviran za degustaciju craft piva 33 malih pivovara s područja Hrvatske i ugodno druženje u dvorištu Dvorca Janković, u subotu se zabavljamo na Trgu kralja Tomislava uz Staročeško pivo i koncerte bendova Drugi format i Psihomodo pop u večernjim satima.

 

Pivovara Daruvar zasigurno je jedan od najznačajnijih simbola ovoga grada i njegove bogate tradicije. Osnovana je još davne 1840. godine na imanju grofa Jankovića i pošto od svojega osnutka pa do danas djeluje na istom mjestu, slovi za najstariju pivovaru u Hrvatskoj, jedinstvenu po načinu proizvodnje piva prema tradicionalnoj češkoj recepturi. 


 

Kako bi približili svoju paletu proizvoda potrošačima, mjesec kolovoz rezerviran je za Dane piva u Daruvaru. Dani piva u Daruvaru prvi puta su održani 2011., a do danas su postali omiljena pivska manifestacija u svojoj regiji. Najstarija hrvatska pivovara dom je omiljenog Staročeškog piva, a njega sasvim sigurno neće nedostajati na ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

 

 

 

Više o Pivovari Daruvar, Staročeškom pivu i 5th Element craft pivu pročitajte i pratite na:

- internet stranici Pivovare Daruvar https://www.starocesko.com/ i facebook stranici Staročeško.com

- internet stranici 5th ELEMENT BEER https://www.5th-element.com.hr/ i facebook stranici 5th Element

 

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica
  •