Kalendar događanja
DA kreativa

DA kreativa

Udruga „Ždralice“ Daruvar poziva vas na Festival kreativnosti – DA kreativa koji će se održati 30.11.2019. u Centru Rudolf Steiner, Masarykova 85, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati.

Festival se sastoji od kreativnog sajma rukotvorina i radionica na kojima će zainteresirani građani, osobito djeca i mladi, moći razvijati kreativne sposobnosti iz područja izrade rukotvorina. Održat će se i devet prigodnih i besplatnih kreativnih radionica u kojima učenici, učitelji, roditelji i drugi zainteresirani mogu naučiti izraditi zanimljive ukrasne i uporabne predmete. Radionice su besplatne, materijali osigurani, a zbog ograničenog broja sudionika koji mogu sudjelovati u radionicama, potrebno je prijaviti se osobno unaprijedu Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12 od 4. studenog i osigurati svoje mjesto (moguće i neposredno prije radionice, ali samo u slučaju da nije popunjena prije). Posjetite Festival kreativnosti – DA kreativa u Daruvaru i ponesite sobom unikatne ukrasne ili uporabne predmete koje su svojim rukama izradili mali i veliki kreativci.

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Uživajte u zlatom nagrađivanim vinima, probiranim sirevima i slavonskim tamburašima

DARUVARSKA VINSKA CESTA ME ZOVE JER VOLIM ŽIVOT!

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica