Privatni smještaj
Apartman Lavanda ***

Apartman Lavanda ***

Adresa: Trg dr. Franje Tuđmana 1 (drugi kat), Daruvar

Mobitel: 097 62 77 809

E-mail: lavanda.daruvar@gmail.com

Kontakt osoba: Milena Hohnjec

Apartman Lavanda nudi savršeni spoj kvalitete, cijene i vrhunske lokacije, budući da se nalazi u strogom centru Daruvara, na drugom katu stambene zgrade na Trgu dr. Franje Tuđmana 1, u neposrednoj blizini novoizgrađenog dječjeg igrališta.

Apartman je komforan i opremljen: klima uređajem, centralnim grijanjem, posteljinom, glačalom, sušilom za kosu, kuhalom za vodu, ručnicima, moderno opremljenom kuhinjom s blagovaonicom, hodnikom, kupaonicom koja je do detalja isplanirana i funkcionalna, udobnom spavaćom sobom sa bračnim krevetom, suvremenim dnevnim boravkom sa TV i pomoćnim ležajem za dvije osobe koji će Vam pružiti  ugodan i opuštajući dnevni odmor. Ukratko, raspolaže sa svime što je potrebno da biste se osjećali kao u svojoj kući.

Pri ruci su Vam najznačajnije povijesne znamenitosti, atrakcije, veliki izbor trgovina, pekarnice, kino, željeznički i autobusni kolodvor, odlični restorani gdje možete probati tradicionalna jela i uživati u domaćim vinima, kozmetički saloni, pošta, banke i svi bankomati koji Vam mogu zatrebati, frizerski saloni, rekreacijski sadržaji, tržnica, Dom zdravlja, ljekarne i drugi zanimljivi turistički sadržaji. Ističemo da se apartman nalazi na svega nekoliko minuta hoda od poliklinika Maletić i Arcadia, Termalnog vodenog parka  Aquae Balissae i kompleksa Daruvarskih toplica. Jednostavno rečeno, sve što Vam je potrebno je nadohvat ruke.

U apartmanu nije dozvoljeno pušenje i boravak kućnih ljubimaca.

MISIJA – je zadovoljan gost koji će se uvijek  iznova vraćati k nama prilikom dolaska u naš mali, lijepi grad. U potpunosti smo fokusirani na želje i potrebe naših gostiju.

VIZIJA – u budućnosti očekujemo  širenje naše ponude dodatnim sadržajima i mogućnostima u skladu s vremenom koje dolazi.

Dođite i provjerite zašto je Apartman Lavanda Vaš idealan izbor za opuštanje i ugodan boravak!

Dobrodošli!

Fall in love in Daruvar, feel like a local, we are here to make it happen.

We wish you a pleasant stay!

 

VINODAR 2020. - NAJZABAVNIJI FESTIVAL VINA

22. međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda BBŽ 30. svibnja -07. lipnja 2020.

VINODAR 2020. - NAJZABAVNIJI FESTIVAL VINA

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica

PPS destinacija Daruvar - Bjelovar - Garešnica