Privatni smještaj
Apartman Flamingo***

Apartman Flamingo***

 

Adresa: Andrije Hebranga 9, 43 500 Daruvar

Tel: 098/952-0935

E-mail: apartman.flamingo@gmail.com

Kontakt osoba: Marija Finek

Apartman Flamingo*** udaljen je 1 km od središnjeg gradskog trga na kojem se odvijaju sva veća događanja, nalaze restorani, pizzerie, trgovački centri. Na otprilike istoj udaljenosti od 1 km nalazi se i Autobusni kolodvor, Daruvarske toplice i Termalni vodeni park Aquae Balissae s cjelogodišnjom ponudom kupanja u zatvorenim i otvorenim bazenima s termalnom vodom, fitness centrom, wellness sadržajima i dr. Daruvarske toplice okružene su najstarijim lječilišnim perivojem kontinentalne Hrvatske s grabovim alejama i cvjetnim gredicama, Julijevim parkom, koji se pak nadovezuje na Rimsku park šumu veličine 20 hektara s Poučnom stazom koja vodi do Izvora ljubavi Julisbruma i Židovskog groblja, spomenika kulture koji datira s početka 19. stoljeća.

Apartman Flamingo*** nalazi se u prizemlju obiteljske kuće, površine cca 72m² posluje tijekom cijele godine, a sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, trpezarije s TV-om, kupaonice s tuš kabinom, dnevnog boravka s TV-om, dvosjedom i trosjedom, 2 spavaće sobe s 4 kreveta, radnim stolom i dječjim prijenosnim krevetićem te spremištem za odlaganje stvari. U Apartmanu Flamingo*** dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca, osiguran wi-fi i parkirno mjesto.   

Gosti na raspolaganju imaju i ugostiteljsku ponudu restorana Flamingo koji se nalazi u užem centru grada, a koji je u vlasništvu obitelji Finek.

Apartman Flamingo*** je u vlasništvu obitelji Svatoš - Finek.

 

GRADE MOJ

Novi spot Luke Prgića možete pogledate ovdje

GRADE MOJ

Turistička kamera

Putem turističke kamere Turističke zajednice Daruvar - Papuk uživajte u kvalitetnom prikazu dnevnih zbivanja u Daruvaru!

Daruvarska razglednica

Daruvarska razglednica